Wat doet Daanen installatietechniek

Licht- en krachtinstallaties

Een goede lichtinstallatie is een essentieel onderdeel van een woning of bedrijfspand. Ook hierin kan Daanen Installatietechniek van dienst zijn. Samen met de klant nemen wij de wensen door. Aan de hand van deze wensen stellen wij een lichtplan op en brengen advies uit over de te gebruiken verlichting.

Indien gewenst kunnen wij ook een kostenberekening maken van de bestaande en nieuwe situatie. Zo wordt er inzichtelijk hoeveel er bespaard kan worden met bijvoorbeeld het gebruik van LED verlichting.

Data netwerken2016-02-25 14.18.55

Groot of klein, koper of glas, dat maakt voor ons niets uit. Onze specialiteit is het renoveren van bestaande data-installaties zonder dat de gebruiker daar hinder van ondervindt. Wat de certificering van datanetwerken betreft, ook dat doen wij zelf met behulp van de modernste meetapparatuur.

 

 

2014-02-05 10.26.15PV-installaties

Ook op het gebied van zonnepanelen en energie opwekkende installaties zijn wij thuis. Onze monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied en beschikken over de vaardigheden om deze installaties te plaatsen. Waarbij we vanzelfsprekend ook de veiligheid niet uit het oog verliezen.

 

 

FLIR0091Onderhoud en inspectie

Ook voor onderhoud en inspecties (NEN3140, NEN1010 etc.) van installaties zijn wij goed uitgerust. We hebben recent t.b.v. de brandverzekering een eigen inspectieconcept “Brandveiligheidsscan plus ©” ontwikkeld wat maar een fractie kost van de methodieken welke normaal gehanteerd worden. Er zijn nu al enkele verzekeraars die deze methode accepteren. Ook verzorgen wij thermografische inspecties. Dit om “hot spots” vroegtijdig te detecteren en tijdig te herstellen. Om zo onverwachte storingen en mogelijk brandgevaar op voorhand te elimineren.

domotica_01

 

Domotica (huisautomatisering)

Domotica is het toepassen van elektronica ten behoeve van de automatisering van processen in en om de woning om daarmee een betere kwaliteit van wonen en leven te bewerkstelligen.

 

IP-beveiligingscamera’s

Mobotix_08Met de toenemende criminaliteit en het onveilige gevoel is er vraag naar een goede beveiligingscamera. Wij plaatsen kwalitatief hoogwaardige IP camera’s die zorgen voor een zeer helder en scherp plaatje. Deze beelden zijn, als dat gewenst is, vanaf elk locatie met een internetverbinding te bekijken.