Erkenningen

uneto-erkend-installateurUneto-Vni

Daanen Installatietechniek is onder andere aangesloten bij Uneto-Vni. Uneto-Vni is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Om aangesloten te zijn bij deze ondernemersorganisatie, moet je als bedrijf  voldoen aan eisen met betrekking tot kwaliteit en garantie.

Kwaliteit voor Installaties NederlandKvINL

KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.Een KvINL erkenning is hét label om een gediplomeerd vakman te onderscheiden. Met een erkenning laat men zien over de juiste kennis en kunde te beschikken om het werk goed uit te voeren.

Kwaliteitborging

Voorheen bestond  de “ Waarborg installateur”. Om deze certificering te mogen gebruiken moest het bedrijf aan veel en hoge kwaliteitseisen moet voldoen. Daanen Installatietechniek was een van de eerste bedrijven in Nederland die deze certificering toegekend heeft gekregen. Tegenwoordig bestaat Waarborg Installateur niet meer op de manier zoals dit eerder bestond. In plaats daarvan is er een ISO-norm ontwikkeld. Op basis van de Waarborg Installateur en de ISO-norm heeft Daanen Installatietechniek haar eigen kwaliteitsborgsysteem ontwikkeld welke meegaat met de veranderingen in de branche. Wat houdt dit concreet in? Wij hebben onze eigen controlelijsten en procedures met bovengenoemde kwaliteitsborgsystemen als basis. Ook hanteren wij een eigen eindcontrole voor oplevering en inbedrijfstelling van door ons aangelegde installaties.

Kenteq erkend leerbedrijf

kenteqAls erkend leerbedrijf laten wij zien dat wij de kwaliteit van het vakmanschap willen stimuleren. Kenteq erkent de bedrijven uit de branches van installatie, metaal en elektro. Met deze erkenning kunnen wij samen werken aan technisch vakmanschap. Als erkend leerbedrijf zijn wij opgenomen in het register voor erkende leerbedrijven.

 

 

 

Certificaten

KNX_ETS5 Mobotix Gira_eNet Xanura