Referenties

Wij kunnen natuurlijk wel heel veel moois over ons zelf roepen, maar de ervaring van anderen vinden wij vele malen belangrijker!

Goed meegedacht als het gaat om kwaliteit en mogelijkheden.

Inmiddels verschillende projecten met Henk en zijn team uitgevoerd, tot ten volle tevredenheid van de opdrachtgevers en eindgebruikers. Binnen de ontwerpfase wordt er goed meegedacht als het gaat om kwaliteit en mogelijkheden en dankzij vakmensen op de werkvloer kan een project met vertrouwen aan Daanen worden overgelaten.

Marchel Mulderij Architect DesignZimmer / Inktviz

 

Overleg, luisteren, vragen, plannen, bijstellen, afspreken en doen

Mijn eerste project met Daanen. Moderne ICT-eisen versus historische waarden. Hoe leg je dan een geheel nieuw ICT netwerk aan in een monumentaal pand? Overleg, luisteren, vragen, plannen, bijstellen, afspreken en doen. Een gedegen proces, met een bijzonder resultaat. Niet de snelste of de kortste weg van een leidingtracé dwars door een monumentale constructie heen, maar met een gemeenschappelijk gedragen oplossing er omheen. Consequent in documenteren, elk kabeltje gelabeld en bijgewerkt op tekening. Ook niet onbelangrijk: de mannen op de werkvloer, die het werk daadwerkelijk uitvoeren, rustig en beheerst. Een prima samenwerking en Gemeente Hattem een tevreden klant.

Stev Fuld Gebouwenbeheerder Gemeente Hattem

 

Meer dan een installatiebedrijf

Meer dan een installatiebedrijf, een klein team dat werkt als een groot bedrijf. Oplossingsgericht, meedenkend, betrouwbaar en consequent in afwerking. Zelf heb ik veel met DATA-netwerken vandoen, of het nu renoveren of het (op)nieuw bouwen van een netwerk gaat Daanen werkt netjes en gestructureerd. Een klus is pas geklaard wanneer alles werkt en de ruimtes weer netjes zijn opgeruimd.

Michel van der Grift Senior Network Engineer H2O Gemeenten

 

Richard Hoekert - Mateboerbouw-

Eerlijk, constructief, oplossingsgericht en duidelijk

Ik ken Daanen installatietechniek als een plezierige partner om mee samen te werken. Eerlijk, constructief, oplossingsgericht en duidelijk in communicatie. Ook het behalen van planningen zijn eigenlijk nooit een probleem. Daarnaast weinig problemen en weinig tot geen klachten na oplevering. Wij werken graag met Daanen installatietechniek samen.

Richard Hoekert Adjunct directeur Mateboer bouw

 

Hans van Dijk-Gemeente Hattem

Betrouwbaar en aanspreekbaar op (hoge) kwaliteit!

Ik ben erg te spreken over de wijze waarop jullie de afgelopen periode gewerkt hebben. Betrouwbaar en aanspreekbaar op (hoge) kwaliteit!

Hans van Dijk Manager iDienst H2O Gemeenten Heerde-Hattem-Oldebroek

 

Marco de Vries Noordgouw

Vakmensen die goede kwaliteit leveren en voortdurend denken in oplossingen

Daanen Installatietechniek verzorgt al jaren naar grote tevredenheid het onderhoud van en de aanpassingen aan de elektrische installatie in het gebouw van CC de Noordgouw te Heerde. Wat ons aanspreekt, is dat deze vakmensen goede kwaliteit leveren en voortdurend denken in oplossingen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

Marco de Vries Rector-bestuurder CC de Noordgouw

 

Klaas Dul - Gemeente Heerde

Een bedrijf, die afspraken nakomt.

Ervaringen als Facilitair Medewerker met Daanen installatietechniek. Het is een no nonsens installateur, van stekker tot netwerk, vooruitdenkend en in oplossingen voor de opdrachtgever en vooral met de opdrachtgever. Zeer vakkundige monteurs, die ook na afronding van de klus, de locatie netjes achter laten. Een bedrijf, die afspraken nakomt.

Klaas Dul Facilitair Medewerker Gemeente Heerde

 

Ton van der Reijden - Paasheuvel

Het personeel is ook zeer kundig en precies

Ik wil graag even mijn ervaringen met de firma Daanen met u delen. Vanaf het eerste contact met de firma Daanen (Henk) wordt je zeer professioneel geholpen er wordt goed meegedacht om tot de beste en veelal goedkoopste oplossing te komen. Het personeel is ook zeer kundig en precies en alles wordt tot in de puntjes geregeld. En desgewenst kan je ook nog alles op tekening krijgen en is er altijd een telefonische backup. Kortom wij zijn zeer tevreden over deze firma.

Ton van der Reijden Assistent bedrijfsleider Stg de Paasheuvel

 

Teun Bussink - Triada

Het zijn de korte lijnen met Henk en de werknemers als het nodig is

Mijn ervaringen met de fa.Daanen zijn zeer positief en dat geldt op meerdere vlakken. Het zijn de korte lijnen met Henk en de werknemers als het nodig is. Het enthousiasme waarmee problemen van Triada opgepakt en uitgezocht gaan worden en om gezet worden in een oplossing. En het streven om de klant van Triada tevreden achter te laten na het herstellen van een reparatie. En wat ik ook belangrijk vind, is dat je werknemers mij weten te bereiken als een klant van ons vragen heeft waar de monteur geen opdracht voor heeft. Zij proberen dit zo direct mogelijk op te pakken.

Teun Bussink Opzichter dagelijks onderhoud Triada Wonen

 

Harry Boschman - Boschman optiek

Henk heeft ons prima advies gegeven wat wel en niet te doen

Vorig jaar heeft onze zaak een totale vernieuwing gekregen, waarbij de firma Daanen ons geadviseerd heeft bij de installatietechniek en het opzetten van de netwerkverbindingen. Tijdens de bouw hebben we wekelijks overleg gehad en hebben dit als zeer plezierig ervaren. Henk heeft ons prima advies gegeven wat wel en niet te doen. Dit alles is door Adrie Logtenberg zeer professioneel uitgevoerd. Bij ons volgende project de werkplaats, oogmeetruimte en kantoor hopen we ook weer met elkaar samen te werken.

Harry Boschman Eigenaar Boschman Optiek Heerde

 

Licht in de duisternis, daar zorgt de firma Daanen voor

Licht in de duisternis, daar zorgt de firma Daanen voor. Storingen 24 uur per dag of uitval, je belt Henk en zijn team en ze zijn direct ter plekke. Beter een goede buur dan een verre vriend.

Hans van de Put Eigenaar Rijwielhandel van de Put

 

Zeer prettig in de omgang en komt de afspraken goed na

Daanen Installatietechniek heeft diverse zaken voor GRIP adviseurs uitgevoerd. Zeer prettig in de omgang en komt de afspraken goed na. Naast de verregaande kennis van het normale installatiewerk, blinkt Henk uit in het geven van advies over complexe zaken, zoals computernetwerken of domotica. Of het nu gaat over een zwak punt in een netwerk of over lastig verklaarbaar hoog stroomverbruik, bij Henk en zijn bedrijf ben je op een goed adres. Hij ziet het als een uitdaging om een probleem op te lossen en tot een goed einde te brengen.

Johan de Vries Eigenaar GRIP adviseurs Nunspeet

 

Hoge kwaliteit en goed overleg. Ik kijk uit naar een nieuwe samenwerking

Ik kan na 2 jaar samenwerken met Daanen Installatietechniek niet anders concluderen dan dat het leveren van kwaliteit hoog staat aangeschreven binnen het bedrijf. Dit zie je in alle geledingen terug bij de uitvoering van de werkzaamheden. Deze worden zorgvuldig, in goed overleg en conform planning en budget opgeleverd. En als er meerwerk was, werd ik altijd tijdig geïnformeerd zodat ik dit kon bespreken met mijn opdrachtgever. Ik kijk uit naar een nieuwe samenwerking!

Erik Reudink Projectmanager I-Dienst H2O Gemeenten Heerde-Hattem-Oldebroek

 

Daanen wordt in de regio gezien als een “professionele partij die staat voor het werk dat ze afleveren”

Daanen zet zijn deskundigheid in om samen met de opdrachtgever te komen tot goede oplossingen! Ze nemen geen genoegen met ‘Halfwerk’ maar gaan altijd voor kwaliteit. Daanen werkt vanuit een gedegen basis. Na een goede inventarisatie wordt het werk beschreven en waar nodig uitgewerkt op tekeningen. Deze vormen de basis voor een heldere offerte richting de klant. Na overeenstemming over de opdracht wordt het werk in goed overleg uitgevoerd door ervaren en vakbekwame mensen. Als het werk voltooid is ontvangt de opdrachtgever de bijbehorende documenten zoals installatiebeschrijvingen, handleidingen, tekeningen en dergelijke. Daanen wordt in de regio gezien als een “professionele partij die staat voor het werk dat ze afleveren”.

Jan Hissink projectvoorbereider planmatig onderhoud Triada wonen

 

Daanen ontzorgt haar opdrachtgever waar nodig

Mijn ervaring met installatiebedrijf Daanen is dat zij een vakkundige en klantgerichte aanpak hanteren tijdens de offerte stadium, de voorbereiding en de uitvoering. Projectleiding en personeel denkt mee in oplossingen tijdens de uitvoeringsfase en is bereid meer te doen dan sec installatiewerk, Daanen ontzorgt haar opdrachtgever waar nodig. Prima ervaringen tot nog toe.

Harald Aaldering Adviseur realisatie en beheer ad interim Gemeente Hattem

 

Hoge kwaliteit bij geleverde werkzaamheden

Onze ervaring is als volgt: goede samenwerking door korte lijntjes en communicatie, storing meldingen worden snel en doeltreffend opgepakt, ook als het om feestdagen gaat. Hoge kwaliteit bij geleverde werkzaamheden.

Harm Kroeze Directeur Christelijke Basisschool Het Talent

 

Prettig, vakbekwaam, adequaat, adviserend, snel

In de 9,5 jaar dat ik bij de gemeente Heerde werk werken we regelmatig met de firma Daanen. De samenwerking wordt door mij als zeer prettig ervaren. Door de vakbekwaamheid van Henk Daanen komen we na overleg tot het gewilde resultaat. Bij storingen wordt er adequaat opgetreden en wordt het probleem binnen een half uurtje opgelost door de monteurs. De monteurs zijn vakbekwaam en voeren de werkzaamheden volgens afspraak uit en waar nodig wordt er geadviseerd om het anders aan te pakken om tot een beter eindresultaat te komen. Vanaf het begin tot het einde van de werkzaamheden worden we ontzorgd.

Mark Visser Projektmedewerker bouwkunde Gemeente Heerde